31 januari 2006

Gratis droomborsten voor Valentijnsdag

Wat lees ik nou weer in de Sp!ts ? Gratis droomborsten voor Valentijnsdag. Een populariteitswedstrijd op internet voor vrouwen met kleine borsten. Lipoline Breda, bedrijf in plastische chirurgie, houdt een wedstrijd met als hoofdprijs een borstvergroting. De deelneemsters staan met naam en foto’s van gezicht en borsten op internet en het volk mag stemmen.

Op de afdeling medische ethiek van de Erasmus Universiteit spreken ze van ’een rare uitwas van de commercialisering van de zorg’. „De dokters die daar aan meewerken, zouden zich moeten schamen“, zegt ethiekdocent Medard Hilhorst, zo lees ik in het Brabants Dagblad , waar bijna een week geleden ook al een soortgelijk artikel verscheen over dit onderwerp. Nou met dat laatste ben ik het volledig eens. Borstvergrotingen zijn naar mijn mening geheel overbodig... ik bedoel, ik persoonlijk hou wel van kleine borsten...

1 opmerking:

Anoniem zei

Nou, na 3 kindjes zou er best wat vulling bij mogen. Voor de mooite. Maar ik erger me rot aan het feit dat mensen niet meer ouder mogen worden. Bij ouder worden hoort lichamelijk verval en dus ook de verminderde bolling van de borsten.